+29*C och uppåt

Tja!
 
Nu har jag varit hoss min kusin och kollat in hennes nya kanin Poppy. Han  är 2år och är JÄTTEGULLIG! Han var grå som Stampe i filmen Bambi.

Pappa hämtade mig klockan halv fyra ungefär och då fick jag veta attt faramor och farfar skulle komma på middag hoss oss. Vi hade jättekul och vi åt farmors egna påhittde gryta. Den var god! Efter allt är jag trött och jag ska gå och lägga mig.
 
 
God natt
 
Skansen imorgon med farmor och farfar...Min familj....Mina kusiner kanske
 

Hamster boll

Jag har varit på min kusses SUPRISE! Fast hon ville inte åka i en hamsterboll ner för en backe. Men jag gjorde det med pappa. JÄTTEKUL! Vi studsade ner för en backe. Pappa ropade AJ hela tiden nästan. Jag skrattade jättemycket. HIHI!
 
Men nu ska jag och min kussin göra något.
 
Hej då!
 
 

SUPRISE

Har inte uppdaterat för att jag inte har orkat.

Jag har gett min kusse en suprise!
Vi ska göra en hemlig sak imorgon bitti sen ska vi göra något tillsammans. Det sk bli SUPER KUL! Får inte skriva vad det är för då kan hon läsa det. Men skriver imorgon. LOVAR!


Upptagen

Nu på sista tiden har jag varit upptagen med min lillebror och andra saker så jag har inte hunni blogga. Men ska försöka lägga en bild varje dag så att ni kan se vad jag gör på ett ungefär!
 
 

Glad Midsommar

Nu är det MIDSOMMAR! 
Men jag och pappa ska inte göranågot speciellt idag. Vi ska städa hela huset innan Giedre kommer hem. Hoppas att hon blir glad. Sen har jag köpt presenter till pappa,Lukas och Giedre. Så det ska bli kul när Giedre och Lukas kommer hem på Måndag! 
 
Nu r jag hemma igen i Stockholm. Pappa hade köpt en ny cyckel till mig men jag kanske ska ha en större cyckel. 
 
 

100kr på 3h!

Tja!

Nu slappar jag efter att ha jobbat i 3h. Hårt! Jag och Emma fick åka till Janette. Vi rycktade alla 4häst jättefint och sen städade vi hela stallet. Sist men inte minst så smörjde vi alla träns, grimmor, Sadlar och allt annat läder!
Så nu är jag trött. Men jag fick jättefina bilder på hennes hästar! Så tjänade vi 100kr var på 3h

Imorgon ska jag åka hem till stockholm!



 

Ny kompis

Nu har jag träffat en ny kompis idag. Hon heter Emma och rider på Ramsåsa. Jag red med henne igår. 
Jag och Emma gick ut med Ali 2gånger! Sista gånger gick vi i 1 och en hal timme. Jobbigt! 
 
Vi har ramlat från hängammatan typ 1000gånger! Sen lossnade repet hängammat satt i och jag föll ner. AJ! Jag fick jätteont i ryggen.  
Sen cycklade vi och tittade på hästarna i hagen nära mig.
 
Men nu orkar jag inte skriva mer!                                                                                                              
Alli 
Någon häst som vi tittade på
 
 
 

Headers

Eftersom jag är utråkad nu för tiden så kan jag göra ganska bra headers till er som vill.  Har gjort min nuvarande header bland annat!

Ramsåsa

Nu har jag kommit hem från Ramsåsa där jag ridit på min ridläger häst Kepsi. Hon hade jätte konstig galopp men var envis. Hon var jätteducktig annars men lite seg.
Jag åt tacos till middag idag. Min farmor åt det för första gången. Tyckte att det var jätte gott!
Nu pratar jag med Felicia på skype. Kul! Det har blivit som en tradition nu.
Kepsi
Teddy

Skön & Solig dag

Nu är solen uppe på himmelen och jag målar stolar! Vita. Snart klar! Dem blir väldigt fina och vita. Sen ska jag rida på ett russ Kepsi som jag ska ha på ridlägret! För två år sen red jag en häst som heter Somio. JÄTTEGULLIG fats seg! Det ska bli kul!

Före Efter


Chatt kväll

Nu sitter jag och chattar med Felicia som vanligt på sommarlovet. Jättekul!
Jag äter lindor och jordgubbar. Sen har jag druckit plopp kaffe idag. ÄCKLIGT! Men imorgon ska det bli en kul dag så hej då!

Ridningen

Ridningen blev inställd idag för det började blåsa,regna och åska. Dem har ju inget ridhus bara äng och paddock. Men vi får ria imorgon fem tror jag så det ska bli kul. Då ska jag ha ett russ som heter nått har glömt. Russet är jättesöt!
Innan rycktade jag en shettis som hette Teddy! Gullig! Russet som jag ska rida på ska jag ha på ridlägret också. Vi ska sova i boxarna:D Det ska bli kul! En av dem ska jag rida med imorgon.

Bilder försvunna!

Råkade radera alla bilder från bloggen så att dem inte syns!!!
Dator hackade så det blev fel!

Ridning tre gånger på en vecka!

Imorgon ska jag rida på Ramssåsa och på Onsdag! Ska rida för skoj skull. Sen på Torsdag ska jag få rida hoss en av familjs vän (hon är deras frisörer). Hon har varit med i Globen Horse Show. Hon har två hästar den som jag ska få rida på heter Frits och är en Friserhäst och är ca 2m i manken! Hög.
Uppdaterar imorgon!
Prins och Vick

Börjar blogga igen!

Nu har jag börjat blogga igen för nu är jag utråkad hela tiden nästan! Jag fick hjälp medmin design av en jätte snäll tjej som heter Felicia hon har en jätte bra blogg klicka HÄR!

Ridning tre gånger på en vecka!

Imorgon ska jag rida på Ramssåsa och på Onsdag! Ska rida för skoj skull. Sen på Torsdag ska jag få rida hoss en av familjs vän (hon är deras frisörer). Hon har varit med i Globen Horse Show. Hon har två hästar den som jag ska få rida på heter Frits och är en Friserhäst och är ca 2m i manken! Hög.
Uppdaterar imorgon!
Prins och Vick

Blogg paus...

i en månad. Jag har tröttnat lite på att blogga så men jag kommer börja blogga om högst en månad....


Men håll utkik för jag vet inte när jag börjar igen!


Förlår Förlåt...

För att jag inte har uppdaterat den senaste vecksn men det är för att jag inte orkat och har haft mycket läxor att göra så från och med nu ska jag updatera mer och mer!


RSS 2.0